Ρέθυμνο: Σύλληψη τριών ανδρών για παράνομη οπλοκατοχή, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Topnews App: Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση

To Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου προχώρησε στη σύλληψη τριών ανδρών ηλικίας 26, 71 και 39 ετών, κατηγορούμενων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί όπλων, της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη των τριών ανδρών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια ερευνών σε οικίες και σε ποιμνιοστάσια που χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2 πιστόλια, περίστροφο, 2 κυνηγετικά όπλα, 29 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, είκοσι έξι (26) δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχαν πρόσφατα συγκομισθεί, 250 γραμμάρια κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 3 γεμιστήρες και ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου, με μήκος λάμας πενήντα (50) εκατοστά.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ