Ρέθυμνο: Διαγωνισμός για την καλύτερη βιτρίνα και τον πιο όμορφα στολισμένο εμπορικό δρόμο

Topnews App: Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, στο πλαίσιο των υποστηρικτικών δράσεων του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο», διοργανώνει δύο διαγωνισμούς, τον καθιερωμένο διαγωνισμό βιτρίνας καταστημάτων, ενώ βραβεύβει και τον πιο όμορφα στολισμένο εμπορικό δρόμο.

Αναλυτικότερα, στον διαγωνισμό βιτρίνας βραβεύονται οι τρεις πρώτες βιτρίνες με τις περισσότερες ψήφους. Από 9 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr γράφοντας την Επωνυμία του καταστήματος, την διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες της στολισμένης βιτρίνας τους.

Παράλληλα, οι καταναλωτές μπορούν να συμμετέχουν υποδεικνύοντας την βιτρίνα της επιλογής τους. Μετά την υπόδειξη, ένας εκπρόσωπος του συλλόγου θα επικοινωνήσει με το εν λόγω κατάστημα, το οποίο θα ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Ο δεύτερος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και, όπως στον πρώτο, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, στέλνοντας μια φωτογραφία με τον στολισμένο δρόμο της αρεσκείας τους στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr έως και 12 Δεκεμβρίου.  Στη συνέχεια από 13 έως 20 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει η δυνατότητα για όλο τον κόσμο να ψηφίσει την βιτρίνα και τον δρόμο της αρεσκείας του, κάνοντας like στο Facebook.

Στις 22 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθούν οι τρείς νικήτριες βιτρίνες και ο ομορφότερα στολισμένος εμπορικός δρόμος του Ρεθύμνου για το 2016, σε όλα τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, καθώς επίσης και στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ