Λαφαζάνης: Αυτή που ζούμε είναι η δικτατορία του ευρώ

Topnews App: Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση

Μιλώντας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη, ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για «κόμπο με τετραπλό πρόβλημα, του χρέους, του εθνικού νομίσματος, του ιδιωτικού χρέους και των τραπεζών, που πρέπει να λυθεί για να σταθεί στα πόδια της η τοπική αυτοδιοίκηση και να αποκτήσει ένα όραμα».

«Ο Σαμαράς είπε ότι τα μνημόνια θα τα σκίσει σελίδα- σελίδα. Ο Τσίπρας δεν βγήκε στις εκλογές με το τρίτο μνημόνιο, αλλά με την κατάργησή του. Σε μια νύχτα έλεγαν πως θα το καταργήσουν», σημείωσε ακόμα ο κ. Λαφαζάνης, αναφερόμενος στους δύο τελευταίους πρωθυπουργούς της χώρας.

«Αυτοί που έφεραν τη χώρα ως εδώ, που την πρόδωσαν, που τη λεηλάτησαν, την κατέκλεψαν, πού πρέπει να πάνε επιτέλους; Και λέγεται ότι φυλακή πρέπει να πάνε αυτοί που έχουν πολιτική, σοβαρή και εναλλακτική άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να επανέλθει στο εθνικό της νόμισμα. Αυτή είναι η δικτατορία του ευρώ που ζούμε», υπογράμμισε.

«Φτάσαμε εδώ, γιατί στη χώρα δεν υπάρχει δημοκρατία. Ακόμη κι αν θεωρείται μια άποψη ριζοσπαστική, δεν την ακούμε. Στο τέλος θα έχουν φύγει όλοι από το ευρώ στην ευρωζώνη και θα είμαστε εμείς κολλημένοι δορυφόροι στη Γερμανία», κατέληξε, κλείνοντας την τοποθέτησή του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ