Γεωργιάδης: Ο Καμμένος είναι για ειδικό δικαστήριο

Topnews App: Κατεβάστε την εφαρμογή στο κινητό σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στους χειρισμούς Καμμένου για την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, λέγοντας πως «είναι για ειδικό δικαστήριο».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει 66 εκατ. ευρώ γιατί ο κ. Καμμένος επέμενε παρά τις προειδοποιήσεις των τεσσάρων αξιωματικών να δώσει τη δουλειά στον Παπαδόπουλο αν και είχε πει στη Βουλή ότι είναι μια συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων, και έτσι η δουλειά χάλασε. Ο κ. Καμμένος έχει βλάψει το δημόσιο 66 εκατ. ευρώ. Ναι αυτό είναι για ειδικό δικαστήριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι τα χαρτιά που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή «ήταν το παζλ που έλειπε από την ιστορία».«Τι κάνει ένας αξιωματικός όταν καταλαβαίνει ότι τον διατάζουν κάτι περίεργο οι ανώτεροι του; Κάνει μια αναφορά για να μπορεί να έχει άλλοθι. Τέσσερις Έλληνες αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον υπ. Άμυνας ότι αυτός (σ.σ. ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος) δεν μπορεί να υπογράψει για τη Σαουδική Αραβία», εξήγησε, ενώ έθεσε και το ζήτημα ότι «εγώ δεν είμαι βέβαιος ότι ο Τσίπρας δεν γνώριζε τι κάνει ο Καμμένος».