Γιαγιά ετών 36 δέχεται προτάσεις γάμου από όλο τον κόσμο

Η Carrie Hilton από τη Βρετανία έγινε πρόσφατα γιαγιά αν και είναι μόλις 36 ετών και διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα που προκαλεί θαυμασμό σε χιλιάδες άνδρες από πολλές χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild, η πιθανώς νεότερη γιαγιά στη χώρα της Τερέζα Μέι δηλώνει περήφανη και υπερπροστατευτική με την εγγονή της.

Παράλληλα, η Carrie “διαφημίζει” το καλλίγραμμο κορμί της στα social media και δε διστάζει να ποζάρει φορώντας τα απολύτως απαραίτητα στο Instagram. Πολλοί άνδρες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων από Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Ταϊλάνδη, εκφράζουν το θαυμασμό τους και την επιθυμία τους να τη γνωρίσουν, ακόμα και να την παντρευτούν!

Σε ηλικία 18 ετών, η Carrie απέκτησε την κόρη της Clarice, η οποία, με τη σειρά της, έφερε πρόσφατα στον κόσμο τη μικρή Τζέσικα. Μάλιστα, η Carrie είχε την ιδέα να βγάλει μία αναμνηστική φωτογραφία όπου απεικονίζονται πέντε γενιές: Το μωρό Τζέσικα, η μητέρα του, η γιαγιά του, η προγιαγιά του και η προ-προγιαγιά του.

Προκειμένου να διατηρήσει το κορμί της, πηγαίνει ανελλιπώς για kickboxing πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ έχει ξοδέψει και μια περιουσία… Τα τελευταία πέντε χρόνια έκανε αύξηση στήθους, διόρθωσε τις ατέλειες των δοντιών της, έβαλε extensions κι έκανε botox δαπανώντας συνολικά το ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ.